Patatjes van eigen kweek

Aardappelen uit lokale bodem

Al onze aardappelen worden lokaal op onze eigen velden geteeld. Na een vijftal maanden zijn ze klaar om geoogst te worden en worden ze met een rooimachine uit de grond gehaald. Daarna worden ze bewaard in één van onze aardappelloodsen. Dit garandeert een maximale houdbaardhied vanwege de klimaatcontrole en het gebrek aan licht in de schuur.
Aardappelen zijn een belangrijke bron van koolhydraten, maar bevatten ook vitamine B6, vitamine C en ontzettend veel vezels. Je kan aardappelen niet rauw eten, maar de variatie aan verwerkingsmogelijkheden zijn enorm. Gekookt, gebakken, frietjes, rösti's, chips, puree... De bereidingsmogelijkheden zijn eindeloos.

Verpakkingsmogelijkheden

Developed with the support of:

Privacy Statement | Disclaimer | Cookie statement | Certificaten | Site by Plenso

Wij maken gebruik van cookies

De website van Fermetaillieu maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie